Форум на Факултетния Студентски Съвет на Биологически Факултет, СУ |
| | Клуб по Го | |
| | Автор | Съобщение |
---|
ani_BT

Брой мнения : 27 Join date : 24.03.2009 Age : 34
 | Заглавие: Клуб по Го Нед Апр 05, 2009 12:35 pm | |
| Клуб 15 човека мераклии искат да си основат клуб по Го, разговаряли са с декана и той го е одобрил, но проекта трябвало да мине първо през ФФС. Каква е процедурата с одобряването на проектите? Те май са го подготвили проекта,ние трябва само да го одобрим или нещо такова Между дугото, Хриси оправи полето за писане, че то е черно и пиша с черни букви, т.е. не виждам какво пиша | |
|  | | Hristina Shishkova Admin

Брой мнения : 40 Join date : 20.03.2009 Age : 34 Местожителство : Sofia
 | Заглавие: Re: Клуб по Го Пон Апр 06, 2009 11:07 pm | |
| За клуба по Го, имам предложение от страна на 1 позната второкурсничка, Танчето, като тя спомена, че доста добре са обмислили нещата. Ако имате готов проект директно го внасяме за искане на средства във СС, на СУ. Ако нямате, обърнете се към Райна да ви покаже как се изготвя проект и по-точно финансовата част. Ще се обърна и към моя позната, да ви даде някои насоки при нужда. Цветовете между другото ги смених, не се четат прекалено доре, но мисля,ч е има напредък? | |
|  | | Zdravko Peev

Брой мнения : 25 Join date : 23.03.2009
 | Заглавие: Re: Клуб по Го Пон Апр 13, 2009 8:10 pm | |
| Хоп, днес Ани ме помоли да се напише проект за го-джиите  На нея й казах, сега пак ще повторя, има ли някой от хората, които искат да участват в клуба по Го тук? Аз идея си нямам от играта, любопитен съм, а и е хубаво, като се уточняват нещата да се контактува с хората, които имат нужда от това. До тук разбрах, че хората се нуждаят от средства за дъски и зала, в която ще могат да играят. Желание са изявили около 15 човека, което е една добра бройка. Особено при все, че много малко колеги знаят за инициативата. Може да се включи и искане за някакви материали ала-плакати или нещо от сорта - няма да са много скъпи, а ще създадат атмосфера... Проектът от името на ФС ли трябва да е? Предполагам да, но все пак  zdr_peev - това е моят скайп. Ако някой има връзка с човек, който се занимава с Го, нека му предаде скайпа ми или ми пише тук със скайпа на съответния/та колега. Мерси! Ако ме запознае лично, още по-добре http://bga.bg/content/view/143/29/ - от този сайт разбрах горе долу какво е туй го и има ли то почва у нас  Поздрави! | |
|  | | Zdravko Peev

| Заглавие: Re: Клуб по Го Пон Май 04, 2009 4:48 pm | |
| Уважаеми колеги, имам едно питане относно проекта.
Трябва ли освен попълнената проектната бланка пред СС да се представят още някакви материали?
Освен това ме интересува, каква по-точно е процедурата - този проект все едно го пишем до себе си (до ФСС на БФ) или към СС?
Името на вносителя ФСС ли е? (ако го пишем до СС) Или е името на някой колега, който един вид пише проекта до нас?
Също не знам какъв срок за реализация да пиша.
Някакви идеи за тези графи?
Благодаря ви предварително! Поздрави! | |
|  | | ani_BT

Брой мнения : 27 Join date : 24.03.2009 Age : 34
 | Заглавие: Re: Клуб по Го Сря Май 13, 2009 9:12 am | |
| | |
|  | | Zdravko Peev

| Заглавие: Re: Клуб по Го Сря Май 13, 2009 5:46 pm | |
| Ми бал съм ги...
Може да са си казали, кат ще е за жълти стотиники - да ги дадат учаснтиците. Не че няма логика, но е цигания.
По-лошото в случая е, че като говорихме с декана за situation-а , той рече, че за отпускането на стаята ще трябва да се изчака неопределен период от време (т.е. докато ремонта свърши, разпределят се помещенията и т.н. - дълга и широка). А всъщност стаята беше най-важното в случая.
Затова аз бих посъветвал колегите да не увесват носове, ами да я каат още по-активно, може би даже да организират презентация на играта, турнирче... все едно - да се вдигне малко шум и да се покаже инициатива. Малко трябва да се работи за идеята. | |
|  | | Sponsored content
 | Заглавие: Re: Клуб по Го  | |
| |
|  | | | Клуб по Го | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|